Препоръчвани от БАПКО фирми-оператори на ДДД

Препоръчвани от БАПКО фирми-оператори на ДДД

ПРЕПОРЪЧВАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ

Искате да се избавите от гадинки - хлебарки, бълхи, мухи, комари, кърлежи, дървеници, мишки, плъхове, досадни мравки и прочие пълзящи, летящи и гризачи? Не знаете на кой да се доверите във Вашето населено място, за да разрешите проблема си?

Българска асоциация на пест контрол операторите (БАПКО) е браншова организация и гарантира за качеството на изпълнение на услугите на всички включени в списъка фирми по региони. Просто намерете на картата Вашия регион и кликнете. Ще се отвори списък със специализирани фирми, за чието добро име ГАРАНТИРАМЕ!

С увеличаването на броя на фирмите-оператори, отговарящи на високите ни цели и критерии, ще добавяме още контактна информация в секцията. При оплаквания от страна на граждани и фирми за нелоялни практики Етичната комисия на БАПКО ще извършва обстойна проверка и при доказаност ще се снема информацията за провинилите се от препоръчителния списък.

За сигнали относно нередности или нелоялни практики можете да се свържете директно с Етичната комисия на сдружението чрез бутона в долната част на страницата. Всеки сигнал ще бъде проверен и на него ще бъде отговорено.

Област Пловдив Област Бургас Област Варна Област Велико Търново Област Враца Област Монтана Област Перник Област Благоевград Област Русе Област Разград Област Хасково Област Смолян Област Ямбол Софийска област София-град Област Стара Загора Област Пазарджик

СИГНАЛИ И ОПЛАКВАНИЯ на граждани и фирми относно нередности или нелоялни практики