Препоръчвани от БАПКО фирми-оператори на ДДД

Препоръчвани от БАПКО фирми-оператори на ДДД

[block type="rounded" border="5px solid #aacb24" padding="10px 15px"]

ПРЕПОРЪЧВАНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ

[dropcap]Искате да се избавите от гадинки - хлебарки, бълхи, мухи, комари, кърлежи, дървеници, мишки, плъхове, досадни мравки и прочие пълзящи, летящи и гризачи? Не знаете на кой да се доверите във Вашето населено място, за да разрешите проблема си?[/dropcap]

Българска асоциация на пест контрол операторите (БАПКО) е браншова организация и гарантира за качеството на изпълнение на услугите на всички включени в списъка фирми по региони. Просто намерете на картата Вашия регион и кликнете. Ще се отвори списък със специализирани фирми, за чието добро име ГАРАНТИРАМЕ!

С увеличаването на броя на фирмите-оператори, отговарящи на високите ни цели и критерии, ще добавяме още контактна информация в секцията. При оплаквания от страна на граждани и фирми за нелоялни практики [icon name="icon-link"]Етичната комисия на БАПКО ще извършва обстойна проверка и при доказаност ще се снема информацията за провинилите се от препоръчителния списък.

За сигнали относно нередности или нелоялни практики можете да се свържете директно с [icon name="icon-link"]Етичната комисия на сдружението чрез бутона в долната част на страницата. Всеки сигнал ще бъде проверен и на него ще бъде отговорено.

[/block]

Област Пловдив Област Бургас Област Варна Област Велико Търново Област Враца Област Монтана Област Перник Област Благоевград Област Русе Област Разград Област Хасково Област Смолян Област Ямбол Софийска област София-град Област Стара Загора Област Пазарджик

СИГНАЛИ И ОПЛАКВАНИЯ на граждани и фирми относно нередности или нелоялни практики